Tuesday, July 12, 2011

apesal ni


assalammualaikum...
hai semua..
selamat pagi....
apa khabar??

apesal dengan saya ni,
beberapa hari ini asyik rasa mood tak ok je..
hati pun rasa semacam je..
tak suka macam ni..
nak makan pon tak lalu..
tension betul macam ni..
perut dah lapar tapi bila nak makan je tak lalu la pulak

dah usaha nak ok kan diri ini tapi still macam ni..
badan letih, otak pon letih tapi
nak relakskan diri pon susah..
nak tido pon susah sangat..
nak kena paksa nak tido baru boleh tido..
kadang2 nak paksa pon tak boleh tido juga..

member kata mungkin banyak fikir benda
tapi tak tau la...
apa benda yang saya fikir...
ntahla..

kadang2 bosan sangat nak lalui semua ini





6 comments:

lala shaheila said...

Erm.. diri sendiri je taw knp xda mod, mesti ada something yg owner sendiri tahu tapi nak elakkan..

aeda said...

lala shaheila:tak tau la..owner sendiri pon tak tau...ntahla..

AnAk dEneSor said...

nk period kowt

aeda said...

anak denesor:period lmbt lg kot...

Azlan Hasan said...

cuba cari sesuatu yang suka buat..mesti ilang rasa mood xde tu..hehehe

Regards,
-Strider-

aeda said...

Azlan Hasan:hehe...tngh cuba..