Saturday, June 25, 2011

untitled

hai semua

apa kabar??

sihat ke??

dah lama tak update blog ni..

sibuk je.. tak sempat nak update...

keja kat ofis sangat banyak..

huhu..

nak update apa ya..tak ada idea la pulak...

ok la, saya upload la gambar2 saya dengan member saya minggu lepas..

ceritanya, saya temankan member ni pegi kat JPN.. ada urusan kat sana..

dah selesai urusan DIA... jom snap snap la dulu sebelum balik..heee..

sebenarnya, kami kuar dalam jam 9.30 pagi.. dah rancang nak balik awal

tapi............

last2 kami balik sampai ke petang... dalam jam 5 macam tu lah..

disebabkan nak ambil gambar lebih2 kan..balik lambatla...heee..

tengoklah gambar2 kat bawah ni... tapi kat sini tak upload banyak la..

karang upload banyak2, bosan lak tengok gambar saya kan..heee




jom ambil gambar banyak2...

ini la member saya tu.. namanya nis..


i like this pic





p/s:sila jangan bosan tengok gambar2 ni ya..hehe.. dah lama tak ambil gambar banyak2.. ada tak sesiapa yang nak ajak saya ambil gambar..:)








2 comments:

♥ Elin ♥ said...

waaahh posing sana sini eh...
nnti uplod gamba bnyk2...mana tmpat menarik lah..hhihih

aeda said...

elin:heehe..posing..dh lama xambil pic banyak2..baru ada masa nak kuar jenjalan...next time ya upload lagi...