Sunday, June 12, 2011

~~my new~~


hai semua

selamat pagi

apa kabar??

pagi nie saja nak tunjuk cermin mata baru saya...:)

ok tak? tak pernah pakai cermin mata macam nie..

rasa macam pelik je..

time nak buat cermin mata hari tu, nak pilih yang lain..

tapi member kata, yang baru ni ok..

saya cuba try and tak tau la masa mula2 tu ok ke tak..:)

rasa ok kot..so saya pilih je la yang tu.

sebenarnya pegi kedai cermin mata minggu lepas..

cermin mata dah siap hari isnin lepas tapi tak berkesempatan nak datang ambil..

semalam barula dapat nak pegi ambil...

excited la juga coz tak sabar nak tengok cermin mata baru..hehee...

cermin mata baru saya..ok tak??


masa nie baru nak kuar..:)


p/s : okey tak cermin mata baru saya??








2 comments:

cik ayin said...

comel..hee...ayin tak ley pakai spek mata..pening!

aeda said...

cik ayin:comel ke?? hee..tq..xnak pakai spek tapi oleh kerana kerabunan mata, kenala pakai juga..:)