Wednesday, June 15, 2011

mak oh mak


hai semua
apa kabar??
hari ini tak tau nak tulis apa..heee

"mak oh mak..
kenapa asyik tanya bila nak kawen
tak tau nak jawab dah mak...huhuhu.."

tadi call mak,
mak wish birthday to me.. (makin bertambah usiaku)
mak kata, kawan kat kampung dah kena pinang, maybe raya ni nak tunang..
lepas tu mak tanya, saya bila pulak..huhuhu..

"mak, tak tau la..tak ada jawapan untuk soalan tu..:)
kalau dah ada jawapan, nanti saya bagitau mak ye.."


8 comments:

アヌム ちゃん said...

happy besdeyyy :)
takpe masanya akan tiba kan nanti..suruh mak jgn risau..hehee

noor said...

Thanks adik aeda kerana sudi singgah kat blog akak. Hihi bab kawin nie kan akak pun dulu selalu mak tanya...tapi kita jangan terburu buru ikut kengkawan kahwin.Jika kita tak bersedia lagi ummm enjoy life dulu bila bertemu dengan orang yang sesuai baru buat keputusan sebab kahwin tu senang tapi teman sehidup semati tu susah nak dapat. Okay...gud luck dik

aeda said...

tq...hehe..
tu la yg saya cakap kat mak...
nanti sampai masa, ada la tu...hee..
betul tak?

aeda said...

thanks kak noor..
thanks juga sudi singgah blog sy ni..:) takut la nak kawin kak..hehe...insyaallah tak akan terburu2...xjumpa lagi org yg blh serasi dgn kita..

penawar_rindu said...

Yakin akan Qadak & Qadar Nya..

aeda said...

thanks penawar_rindu...

QasehTercipta said...

mak akak pernah bisikan kata2 nie sblm akak temui jodoh...

"Kita Tak Perlu Mencari seorang Insan yg Sempurna utk Dijadikan Teman Setia, cukuplah kita mengenali seorang Insan yg dpt Menjadikn kita rasa Sempurna Apabila Bersama"

aeda said...

QasehTercipta:thanks kak..kadang2 kan malas sebenarnya nak fikir benda ni..huhu..tp bila mak tanya, terfikirlah juga...ssh nak cari orang yg betul2 kita serasi dengannya..kadang2 ssh nak percaya juga...:( bila teringat kekecewaan masa lalu...