Wednesday, June 8, 2011

EXAM

assalammualaikum..
selamat pagi semua
sempat lagi buka blog sebelum nak pegi exam..
peningnya kepala ini..
xtau la kenapa sejak akhir2 ini, asyik pening and ngantuk je..

hari ini saya ada exam tapi xcukup study la...
semalam nak study tapi xlarat sangat2..tido je...huhuhu..
harap2 boleh jawab soalan exam dengan mudah hari ini...

ingatkan pagi ni bangun, kepala dah ok tapi malangnya kepala ini masih berdenyut-denyut lagi...
tido rasanya dah cukup tapi rasa ngantuk juga...
kenapa ya...

kawan2 doakan saya supaya boleh jawab soalan dgn mudah ya hari ini...

6 comments:

Nini Hartini said...

InshaAllah...Aeda boleh..pening2 ni biasalah. tp kalau tahap melampau kenalah tekan pil... semoga berjaya dengan cemerlang.

We Are Not Perfect Couple

アヌム ちゃん said...

good luck..maybe tak cukup tidur tu..all da best..

aeda said...

nini : thanks ya..maybe kena makan ubat la lps ni..huhuhu...baru lps exam tadi...xtau la ok ke x? dh jawab semua soalan..pening sngt td..

aeda said...

アヌム ちゃん : thanks ya..dh cuba buat yg terbaik tadi..huhu..skrg ni tngh pening...i need rest la tp kena masuk ofis balik..huhu

cik ayin said...

gud luck yayang :)

aeda said...

cik ayin:thanks ya...nak kena tunggu result la plak..tapi lama lagi...hehe