Saturday, April 9, 2011

weekend yg bosan! x reti reti nak jengah?

pinky momma


first time join segmen kat blog ni... pinky momma
bosan sngt hujung minggu ni...padahal isnin lps xsabar nak tunggu hujung minggu ni...

nak rehatla kononnya, almaklumlah, keja kat ofis melambak tp bosan la plak...

nak kuar pun xda member..

semua ada hal...

dok terperap kat rumah la jawabnya...huhu..

apa benda la aku nak buat ni....

6 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

x ku sangka ramai yg buhsan ;p
ahahahaha
x pe2 nnt kite review blog comel ni eh ;)
tungguuuu...

aeda said...

hehehe...:)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

aeda dear..entry utk kamu ;)

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/apa-itu-buras-mcm-sedap-jer-di-makan.html

aeda said...

tq dear...:)

Miss Tira said...

Hujung minggu kalau membosankan rasa macam hampeh je kan. Esok pula nak keje balik tapi hari ni dah bosan. Maka bertambahlah bosan esok harinya. Okey, Tira merepek sudah. Hehehe..

aeda said...

hehehe...miss tira, betula tu..hujung minggu bosan, esok nak keja bosan jg..haahaa