Monday, April 11, 2011

maxis or celcom


nth mcm manalah kawan aku ni blh salah tmpt nak bayar bil...

bkn main excited lg masuk kat maxis centre...

hohoho... aku tunggu kat luar je la...

xlama lps dia masuk, dia kuar semula...

sy tanya la, dah siap bayar ke???

dia pun jawab, xbayar lg...

?????????????????

xpasti bil yg nak bayar tu maxis ke celcom...huhuhu..

blh lak mcm tu kan.. mesti pelik kan, napa lak dia blh salah nak bayar bil...

napa dia xtau nak bayar bil kat mana... coz klu bil kita sendiri mestila kita tau nak bayar kat mana kan...heeheee.....


sebabnya.......................................


bil yg nak kena bayar tu bukan bil dia...

ada member minta tolong dia bayarkan..

dia tolong bayarkan je.....

rupa2nya bil yg nak bayar tu adalah bil celcom....

kelakar juga... hehehe... dengan selambanya member masuk kat maxis centre nak bayar la kononnya...hikhikhik...

last2 kita gerak menuju ke celcom centre....

meneruskan misi utk membayar bil......

lain kali tanya dulu bil yang nak kena bayar tu bil apa...;)


6 comments:

Miss Tira said...

Takkan dekat bil tu takde tertera logo celcom ke apa? Hmm..

aeda said...

hehee.
xda bil kat dia..
kwn just hntr msj nak minta tolong bayar.. dia plak nth napa xtnya bil apa yg nak kena bayar...

Warna Warni Kehidupan said...

tengok nombor le..huhuhu

aeda said...

ntahla kak ijan....hehehe

Anyss FidoTydo said...

lorhh.. gitu pulok gamaknyee. hehehe. thanx follow. keep in touch tautau.. ;))

aeda said...

hohoho..
macam tu la...hehehhe...thnks follow saya..