Monday, September 12, 2011

soalan wajib


assalammualaikum
hai semua
apa khabar??

lama tak update blog..
disebabkan kesibukan & ada juga sedikit kemalasan tak dapatla nak update
huhu..
sepanjang bulan ramadhan, busy kat ofis busyla sngt kan..
ntah napa keja banyak sangat pulak..

balik kampung nak raya, lagila tak ada masa nak update blog
hohoho.. 
nak online pun susah kat kampung
kalau dapat nak online pun sekejap sekejap je..
nak update blog memang tak sempat...

nak cerita la masa raya pegi rumah mak cik
sampai rumah dia, bersalam-salaman, bermaaf-maafan
and soalan yang wajib saya dengar bila balik kampung
BILA NAK KAWIN NI? hoho..
seperti biasa, saya akan jawab tunggu je la..
sabar ye makcik makcik
sampai masa nanti kawinla..hikhik
tak habis lagi...
hari lain pulak, ayah kata dah mula berharap ada anak-anak dia yang dah kawin..
alamak!!!!
malas nak kata apa-apa..diam je la..
sabar je la...


ok la, nanti sambung cerita di entri lain pulak ye..







    



2 comments:

アヌム ちゃん said...

biasa la tu soalan wjb bg yg bujang..heee

eyida said...

@アヌム ちゃん tau tak pe.. balik kampung je mesti kena tanya soalan tu...:)