Thursday, May 12, 2011

------dah habis exam-----

baru hari ini dapat nak update blog...

3 hari ada exam..letih nak fikir pasal exam ni...

maklumlah nak ulangkaji buat masa skrg ni, payah sikit..hihihi...

kononnya busy bnyk kerja kat ofis...

10, 11 & 12 exam kat sapura@mines...

letih sungguh....baca buku sampai xsempat nak update blog..hihihi..

11.05.11 pegi exam naik teksi coz kereta ofis x free masa tu..

terpaksalah naik teksi, nk g exam punya pasal kan..

pak cik teksi tu lak awl2 pagi lagi dh bagi ceramah pagi kat aku..

dok tanya tu tanya ni pasal kerja aku.. siap soh aku g kursus lagi..

pak cik tu kata kena sllu g kursus barulah boleh dpt bnyk input..hehe..

nak g exam pun relaks..coz katanya, klu g kursus dpt bnyk maklumat2 penting ttg kerja kita..hihi..

betul juga kata pak cik teksi tu tapi besanya xsempat g kursus...hihihi.. (alasan je..)

aku ok ok je la dgn pak cik teksi tu..hehe.. ramah sungguh pak cik teksi tu..xsmpt la nak melayan apa yg pak cik tu ckp kat sy..hihihi...tp ok juga xda la aku bosan sngt smpi kat tmpt exam..

dah habis exam, nak balik call pak cik teksi pagi tadi minta dia ambl sy..ingatkan dh hbis dah pak cik tu nak tanya sy..balik ni, lagi bnyk lak dia nk tanya..tanya kita ni dh ada bf la, apa la...adushh...ssh nak jwb..hahaha..nak tau, pak cik tu siap bagi nasihat klu kita dh jumpa sorang yg betul2 serasi dgn kita, ok dgn kita, berterus teranglah dgn org tu..karang melepas dia kata kita juga yg susah..huhu..betul kot apa yg pak cik teksi tu cakap...tapi seganla nak berterus terang..nk tunggu lelaki juga yg mulakan dulu...betul tak??hihihi...

apa2 pun thanks to pak cik teksi coz hantar and ambil sy pegi exam...

cakap ttg exam ni risau juga coz soalan pun blh tahan...hihihi.. tadi exam undang2 umum..aduhai soalan buat keliru je..bayangkan, masa dh nak habis, masih xsiap jawab soalan...nasib baik sempat siap juga jawab soalan..letih tangan ni menulis...mcm nak patah je jari ni...hahahhaa..sllu taip guna komputer, bila g exam, kena tulis esei lak..mcm time blajar dulu..hehehe..

nak cakap exam 2 hari lepas, hmmm xtau la nak kata apa..dh berusaha utk menjawab soalan yg diberi..harap2 dpt result yg menyenangkan hati..:)

hope boleh lulus dlm exam ni...aminn...

skrg nak relakskan kepala ni..hiihi...esok masuk kerja, bnyk lak kerja nak kena buat..

kerja..kerja...kerja..kerja...




6 comments:

YAYA AZURA said...

merdeka dah dia!!

aeda said...

hehehe..merdeka..senang hati exam dh habis...

Budak Botak said...

he3, best la dh abis exam, bleh rilek2...

Entry terbaru -> Jom Join Rm30 Topup Giveaway Oleh Budak Botak... (",)

aeda said...

hehee..dh blh relaks..tp esok kena keja...

Elie Lily said...

da abis exam? boleh la berjimba-jimba! heheh

aeda said...

hehehee...