Friday, October 28, 2011

dulu dulu :)

 assalammualaikum
hai semua

teringat kat tempat keja lama dulu
walaupun bos suka marah marah tapi kawan kawan dekat tempat keja lama semua best
rindunya dengan dorang

first time masuk keja memang tak tau apa apa
bos cuma bagi saya ulangkaji fail projek yang tak siap lagi/separuh siap
ulangkaji macam mana nak baca pelan..huhu nak kena baca pelan pulak
bukan main, dulu setiap orang kena jaga beberapa projek
hahaha..
mula mula tu nak tengok pelan pun tak reti
apa benda je yang ada dalam pelan tu
bertungkus lumus nak study pelan tu
nak kena tau apa benda yang syarikat nak kena claim untuk projek tu..
nak kena key in dalam sistem la..
nak kena buat daily activity la
hehehe
banyak benda nak kena buat
  
oh ya, dulu keja kat syarikat kontraktor telekom
so, claim semua akan dihantar dekat telekom
mula mula tu agak payah juga 
tapi kawan kawan semua bagi tunjuk ajar

 part yang paling tak best bila bos paksa siapkan keja sampai tengah malam
tension sangat sangat
sabar je la bila bos dah arahkan kena keja sampai tengah malam

apa apa pun pengalaman keja kat tempat lama tu best juga
macam macam ada
hehehe

layankanlah gambar gambar waktu keja kat tempat lama :)



lepas keja pegi shopping..hahaa

udzyie & ass

echill & baizura

udzyie



aktiviti petang selepas habis waktu keja :)


echill, shanty, ass, udzyie, mila & miss soo


rindu dengan korang semua
ada masa nanti kita jumpa ye :)





5 comments:

Taufiq Tiramisu said...

dulu aku pernah keje mcd. ye, mangager aku pun suka marah2 gak. tapi kawan2 semua baik. diorang bagi semangat semua. heheeh. rindu semua kenangan tu.

New Entry : Apa Itu Alexa Rank Dan Kepentingannya

eyida said...

@Taufiq Tiramisu tula kan..bila ingat balik, rindu la..tak sama dengan tempat keja baru

naa said...

ada masa nnt jmpe la ramai2 :)

eyida said...

@naa tu la..tapi tak tau la bila nak dapat jumpa..semua sibuk aje.. :)

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik