Tuesday, March 1, 2011

alahai...(",)

teringat pula pengalaman masa p srwk ari tu..
beg yg spatutnya nk bawa msuk dlm flight, tetiba plak xblh nak bawa msuk dlm flight..
org kastam soh masuk dlm kargo jg...
dh merayu nak minta bawa naik dlm flight tp xblh jg..
terpaksa la jg kena p check in kan beg tu msuk dlm kargo...huhu...
lmbt pula urusan nak check in kan beg ni....
terpaksa la berlari2 nak check in plk takut terlepas flight..hohoho...
akhirnya smua ok... :)
smpi KL, tunggu punya tunggu beg tp xda pun.. dh hbis smua beg kuar tp beg yg ditunggu xda jg...huhu..
terpaksa bt report kehilangan beg....
dh kena tunggu esok hari plak... katanya beg tu msh kat kuching..
esoknya, dpt tau yg beg tu ada d KK pula..huhu...rupanya salah masuk kargo..
beg tu dh p merantau plak..
kena tunggu flight tngh hari dr KK smpi KL baru beg blh hntr kat rmh..huhu..
sabar ja la.. xpnh naik flight dpt pnglmn mcm ni...hehe..
pnglmn fly dgn kwn2 yg xblh lupa..ksian kwn yg first time fly, dh dpt pnglaman mcm ni...

2 comments:

Warna Warni Kehidupan said...

ok la tu..merasa gak beg tu sampai KK he3

aeda said...

huhu.. tu la pasal..
tuan punya beg xsmpi KK lg, beg dh smpi KK..